Szeretet és Tisztelet

Nagyon sokan kérdezitek Tőlem, hogyan kell szeretni és tisztelni önmagunkat. Ugyanis A SikerÚtja titkos lépései című könyvemben úgy írok erről, mint az alap alapjáról. Vagyis amíg TE nem kezded el SZERETNI és TISZTELNI ÖNMAGAD, addig sajnos más sem fog Téged szeretni és tisztelni.

Hihetetlen érzés, amikor már hosszú ideje alkalmazod ezt az elvet, és a külső körülmények ellenére is tartod magad ehhez, és egyszer csak a környezted elkezdi visszatükrözni azt, ahogyan gondolkodsz önmagadról.

Sok, sok év nem megfelelő gondolkodásmódja után, ahol is az alapok alapja hiányzott nálam is - így olyan szituációkba keveredtem, amelyeket nem feltétlenül szerettem – hirtelen megváltozik minden.

Miért?

Mert ha Te elkezdesz fejlődni és változni, vagyis a gondolkodásmódod a megfelelő irányba tereled, akkor egy idő után kívülről is szembetűnő lesz a változás. Amilyen a kisugárzásod, olyan visszajelzéseket fogsz kapni a külső környezetedtől.

Ha Te nem szereted és tiszteled önmagad, akkor környezeted sem fog tudni Téged elfogadni olyannak, amilyen vagy. Képzeld el, hiszen még Te sem vagy jóban Önmagaddal, hogyan várod el a Téged körülvevőktől, hogy ezt megtegyék veled?

Fogadd el önmagad a erősségeiddel, a gyengéiddel, a hibáiddal és a jó tulajdonságaiddal együtt! Ehhez kell az önismeret! Tudd ki vagy és mit akarsz? Merre mész és miért? Határozd meg az értékrendedet és a prioritásaidat! Döntsd el, mi számodra a siker, mitől éreznéd sikeresnek magad? Tűzz ki célokat, és találd meg az életcélodat.

De!!! Könyörgöm ezt NE HOLNAPRA AKARD!!!

Lassan lépésről lépésre haladj előre az utadon. Lépésről lépésre számold fel az összes lelkiismeret furdalási tényezőt az életedben, hogy befejezhesd az önmarcangolást. A piti, apró dolgokat számold fel az életedben, amelyek zavarnak. Ne emészd magad folyamatosan, olyan dolgok miatt, amelyeken lehetséges változtatni. Változtass!!! Ha tudsz! Ha pedig nem tudsz, akkor meg pláne ne pörgesd az agyadat rajta. Szerintem az egyik legrosszabb dolog, hogy lelkiismeret furdalásunk van a nap 24 órájában és soha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Emberek vagyunk, akik követünk el nem megfelelő dolgokat. Ha ez bekövetkezik, akkor vagy tedd rendbe a dolgot a legjobb tudásod szerint, kérj bocsánatot, ha mód és lehetőség van rá, vagy tedd meg a szükséges lépéseket a korrigálásra. Ha pedig végképp nem tudsz rajta változtatni, akkor mint a múlt egy fájó tanulságaként vond le a megfelelő következtetést és lépj tovább.

Mindig, minden esetben tanulj a nem megfelelő dolgaidból! Azért vagy itt a Földön, hogy tanulj és fejlődj! Ha levontad a tanulságot, akkor lépj tovább!

Szeresd önmagad, hiszen a nap 24 órájában össze vagy zárva a világ legcsodálatosabb emberével, saját magaddal! Esélyed sincs a lelki békét, a harmóniát és a boldogságot megtalálni addig, amíg nem úgy tekintesz önmagadra, mint egy CSODÁRA!

Haladj előre magabiztosan a számodra kijelölt úton és ne feledd: ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN! MOST!

 

Üdv:Livi

 

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó

 

Könyvrendelés: http://sikerutja.hu/sikerutja-titkos-lepesei/

 

Megtalálhattok még itt:

www.sikerutja.hu

https://www.facebook.com/Siker.Utja

https://www.facebook.com/asikerutjatitkoslepesei

https://www.facebook.com/tanczoslivi

 

 

 

 

 

 

 

 

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései, A Főnixmadár újjászületése, a Használd az elméd! és Az idő nem vár című könyvek szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A SikerÚtja titkos lépései című könyvről

„Ajánlom ezt a könyvet annak, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen önmagával és készen áll a fejlődésre, amivel megváltoztathatja az életét. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeidnek jobb, könnyebb, boldogabb élete legyen, akkor önmagad jobbításával kezd, amihez ez a könyv megmutatja merre indulj el. Benne van minden, mit kell tenned, milyen sorrendben és -ami az igazán különleges, az is benne van - hogyan.  Ez a könyv megadja a lehető legtöbb segítséget ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt az életet, amire legbelül vágysz. Csak el kell döntened, mit szeretnél!”

Tuba-Tegzes Tímea, személyre szabott dísztárgy készítő