Az öngyógyítás képessége

MINDNKI képes meggyógyítani önmagát!

Lehet, hogy ettől a mondattól most dühöt érzel, vagy azt gondolod hülyeségeket beszélek, de nagyon kevés azaz eset, amikor tehetetlen áldozatként érezhetnéd magadat.

Ha szétnézel a világban, akkor rengeteg olyan „csodagyógyulással” fogsz találkozni, amire sok esetben az „orvostudomány” nem tud magyarázattal szolgálni. Az az „orvostudomány”, amely már régen elfelejtette a „test-lélek-szellem” egységét, így valóban nem is tud, mit kezdeni ezekkel az esetekkel.

Amikor „csodagyógyulásokról” beszélek nem az egyszerű influenzáról (bármilyen néven is illeték az elmúlt 2 évben), megfázásról vagy egyéb időszakos betegségekről beszélek, amelyek mindig megjelennek egy-egy adott évszakban, hanem például a rákról (Anita Moorjani), vagy gerinctörésről (Dr. Joe Dispenza), vagy egyéb nagyon komoly és súlyos „betegségekre” gondolok.

Egy-egy betegség már az OKOZAT, tehát a valódi dolgod az, hogy kiderítsed, mi lehet az OKA az előtted álló egészségügyi ösztönző kihívásnak, bármilyen komoly diagnózist állított fel az „orvostudomány”, ami néha felér egy modern vuduátokkal, ha elhiszed, hogy igaz és nincs számodra remény és kiút abból az állapotból, amit a tested figyelmeztetőként küldött a számodra (wake up call).

És itt nem arról beszélek, hogy nem igaz, amit az „orvostudomány” mond az állapotodról, hanem arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy kérdőjelezd meg az eddigi tudásodat arról, hogy hogyan lehet meggyógyulni egy-egy betegségből. Kérdőjelezd meg azt, amit mondanak neked. Kérdőjelezd meg a „tekintélyszemély” (orvos) állításait. Kérdőjelezd meg a diagnózis pontosságát, mielőtt gondolatban már eltemetnéd magadat.

A gondolkodásmódod hatással van az egész életedre, és itt nem csak arra gondolok, hogy gondolkodj pozitívan légy „happy” – boldog mindig, hanem arról beszélek, hogy a gondolataid és az érzelmeid milyen hatással is vannak az egész testedre, vagyis többek között az immunrendszeredre is.

A félelem, a harag, a gyűlölet, a szomorúság, a bosszú, az aggódás és a többi negatív érzelem mind-mind leépíti az immunrendszered, vagyis ha ezeket az érzelmeket hosszú időn át folyamatosan fenntartod, akkor az immunrendszerednek nem lesz energiája megőrizni a szervezeted optimális állapotát, tehát jöhet egy egyszerű vírus vagy baktérium – bárhogyan is nevezzük -, és sokkal súlyosabb állapotba is kerülhetsz (vagy a legrosszabb is megtörténhet), mint kellene. Ezért van az, hogy látszólag egészséges emberek, akiknek amúgy hihetetlen stressz van az életében, vagy egyéb negatív gondolatok és érzelmek uralják az elméjüket, amelyekről - természetesen - nem tud a külvilág, meghalnak egy egyszerű vírustól.

Ha most hirtelen az jutott eszedbe: „de hát nekem genetikai betegségem van”, akkor kérlek nézz utána az epigenetikának, mert a fentebb említett érzelmek „kapcsolják be” ezeket a géneket is, tehát képes vagy megint csak meggyógyítani önmagadat, ha valóban akarod.

Az elmúlt 2 év „félelemkampánya” nagyon nehéz lehetett azoknak az embereknek, akik eddig még soha nem foglalkoztak komolyabban az egészségükkel, a szervezetükkel, a testükkel, valamint a gondolataik és az érzelmeik hosszútávú hatásaival. A legrosszabb, ha elhitted, hogy milyen súlyos állapotba is kerülhetsz, ha elkapod a „tudjukmilyenvírust”, és képes leszel valóban produkálni a tüneteket, mert az elméd teljesíteni fogja a „kívánságodat”, hiszen hosszú hónapok, vagy lehet 2 év óta programoztad az elmédet a tünetekkel kapcsolatban. Többek között ezért is vigyázz mit hiszel el a médiából folyamatosan feléd áramló „tekintélyszemélyektől” igaznak.

Biztosan vannak a környezeteben olyan emberek, akik soha nem betegek, vagy enyhe tünetekkel megúsznak minden évszakban, minden idényjellegű betegséget, kérdezd meg őket: mit csinálnak, hogy mindig jól vannak? Biztosan nem fogják eltitkolni, hogyan csinálják.

Én már 7 évvel ezelőtt az első könyvemben (A SikerÚtja titkos lépései) is írtam a gondolkodásmódunk hatásairól az egészségünkre, és most az új könyvemben (Az idő nem vár) is bővebben beszélek erről az aktuális témáról.

Kérlek legyen benned annyi kétkedés, hogy a saját és a családod érdekében, megkérdőjelezed a mostani tudásodat, és elkezded képezni önmagadat arról a csodálatos testről és a működéséről, amelyet erre a földi útra kaptál.

Tudom, hogy MINDENKI képes meggyógyítani önmagát.

Tudom, hogy erre TE is képes vagy.

Tudom, hogy vannak eszközök és módszerek, amelyekkel képes vagy meggyógyítani önmagadat.

Sokan vagyunk itt a Földön, akik azért jöttünk le, hogy ebben a nehéz időkben segítsünk, és mutassunk egy másik utat, amelyen, ha elindulsz TE is képes legyél egy egészéges és erős immunrendszerrel rendelkező testet felépíteni.

Ezért is írok hittel és szeretettel, valamint rendületlenül, mert hiszem, hogy amit Én elértem, azt bárki meg tudja csinálni.

Jó utat önmagad felé!

 

Tánczos Lívia

gondolkodásmód-tanácsadó, természetgyógyász-reflexológus

Add meg a lenti űrlapon az adataidat és elküldöm Neked a
"23 ok, amiért nem vagy sikeres" e-könyvemet!

Ebook

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi szabályzatot:*

 

Tánczos Lívia

Tánczos Lívia gondolkodásmód tanácsadó, reflexológus, önismereti tréner és előadó vagyok, a SikerÚtja-rendszer megalkotója és oktatója, valamint A SikerÚtja titkos lépései és A Főnixmadár újjászületése című könyv szerzője.

A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé
- a könyv

A Főnixmadár olyan, mint egy Lélekmadár, akinek hihetetlen belső ereje van és bármikor képes önmagát újjáépíteni,
bármilyen nagyot is üt az élet.

Részletek és a könyv megrendelése

A SikerÚtja titkos lépései
- a könyv

A SikerÚtja rendszer, amelyet a könyv bemutat, életeket változtathat meg.

A könyv nem egy egyszerű útmutató, hanem különböző technikák, módszerek és ötletek egyedülálló szintézise.

Neked szól a könyv, ha úgy érzed valami nem stimmel az életeddel.

Részletek és a könyv megrendelése

Rólam mondták

Vélemény az A Főnixmadár újjászületése - Úton önmagunk felé című könyvről

„Vannak emberek, akikkel öröm találkozni. Kedvet, derűt, erőt sugároznak. Átszínezik a felhőket. Magukba gyűjtik és szétszórják a nap sugarait. Lívia ilyen ember. Könnyed lazasággal, optimizmussal, magabiztosan halad az úton. Az ő Útján. Ezen a köves és nehéz, de csodákkal teli Úton. Ami a mi Utunk is.

Amikor leülök vele beszélgetni, vagy akár csak néhány percre véletlenül összefutok vele, mindig képes rá, hogy jelentősen megemelje az életkedvszintemet. Pár mondat, egy-két erőt adó kérdés, és azt veszem észre, hogy a bennem rejtőzködő bosszankodások, sajnálkozások, aggódások helyére elfogadás, hála és motiváció fészkeli be magát.

Ez a könyv egy nagy találkozás. Nemcsak Líviával, hanem önmagunkkal is. Egy jóízű beszélgetés, amely a szavak erejével sebeket gyógyít, és a lelket magasba emeli. Mint a főnixmadár.

Köszönöm, hogy elolvashattam még megjelenés előtt. Óriási élmény volt. A „világ második legjobb könyve” címen immár két könyv osztozik. De persze ez csak az én személyes, szubjektív és (nem is kicsit) elfogult véleményem, szóval, szépen kérek mindenkit, hogy ne tessék hinni nekem ebben. Inkább tessék róla meggyőződni.”

Piroska Ferenc, tanár